bonanemma.blogg.se

Båtsemestern är inledd!

Publicerad 2021-06-23 20:14:52 i Allmänt,

Vilken dag, fullspäckad så lång den var. Anna hade växlat arbetsdagen och kommer jobba en dag nästa vecka istället och tur var det. Morgonen startades med  god energi. Så god energi att det räckte till att skruva ihop två malmlådor till Filippas nya säng. 
 
Innan klockan var åtta hade en nybyggd kaninbur och tillhörande inneboende skjutsas upp till en yrvaken Solveig som ska vara kaninvakt.
 
Sedan så var det dags för bunkring på ica. Även veckohandling till kaninvakten klarades av. Sedan så styrdes kosan mot Hasselfors. Leverans av gräsklipparbensin och hämta sista sakerna. Piffa till lägenheten och tacka för lånet. 
 
Sedan bar det av till conventum för Annas covidvaccin. På hemvägen in på IKEA och fixa höhäck (påsförvaring) till kaninerna då Lantmännen inte kunnat få hem den. Filippa käkar korv och Anna får en välbehövlig kaffe.
 
Hem igen och byta vatten till hästarna, packa bilen och äntligen iväg mot olshammar. Anna käkar potatissallad  till lunch i passargerarsätet eftersom Peter svullat kebab på jobbet.
 
Tre vändor med kärran.. nytt rekord. Sedan på vi loss. Ett par timmar senare la vi till i Djäknesundet. En snabblagad middag i sittbrunnen och lugnet infinner sig.
 
Vi lyssnar på fotboll på radion och wiiihoo! 🍾🍾🍾
 
Nu får det nog bli en tidig kväll! På återseende!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela